Ramirez, Elemental, Kino klub i Markiz sviraju za Ines

  8058

  Koncert za Ines: Ramirez, Elemental, Kino klub & Markiz

  50Kn
  Datum i vrijeme: Četvrtak, 3.3.2011. @ 20:00
  Mjesto održavanja: Boogaloo Club – velika dvorana Zagreb , Vukovarska 68

  U četvrtak 3. ožujka u zagrebačkom klubu Boogaloo održat će se humanitarni glazbeni maraton, pod nazivom ‘Koncert za Ines‘.

  Nastupit će skupine Ramirez, Elemental, Kino klub i Markiz, a ovim koncertom žele se prikupiti sredstva za liječenje i poboljšanje uvjeta života 29-godišnje Zagrepčanke Ines Habek koja se već četiri godine hrabro bori s karcinomom dojke.

  Ines Habek 29-godišnja je djevojka oboljela od raka dojke u 24 godini života. Bio je to agresivni brzorastući tumor koji su najprije, u Njemačkoj gdje je tada živjela, liječili kemoterapijom, a zatim kirurški, mastektomijom. Ova mlada žena zaštitno je lice prošlogodišnje kampanje udruge za psihološku pomoć ženama oboljelima od raka dojke “Sve za nju” koju je podržao i fotograf Damir Hoyka.

  Cijena ulaznice za ovaj humanitarni koncert je 50 kuna, a mogu se kupiti na pretprodajnim mjestima u Zagrebu: glazbena knjižara Rockmark (Berislavićeva 13), videoteka Altamira (Kvaternikov trg – Nemčićeva 4), videoteka Net (Braće Domany 6, Srednjaci), Eventim ticket shopu (Jurišićeva 2a) i Boogaloo Club.

  Muziku podržava