Rambo Amadeus raspisao natječaj za freestyle plesače

  1753

  Rambo Amadeus & Mutant Dance Sextet

  70Kn
  Datum i vrijeme: Petak, 28.10.2011. @ 20:00
  Mjesto održavanja: Boogaloo Club – velika dvorana Zagreb , Vukovarska 68

  Rambo Amadeus na novom zagrebačkom gostovanju u Boogaloo otkriva i promovira talentirane free style plesače i plesačice pružajući svima priliku za sudjelovanje.

  “Na mojim koncertima uvijek mi je nedostajao scenski pokret, vrijeme je da se taj propust ispravi! Pozivam sve koji se bave plesom da se prijave na audiciju i zaplešu na mojem koncertu u Boogaloou” obznanio je Svjetski Mega Car ususret koncertnoj promociji svog novog live albuma “Rambo Amadeus & Mutant Dance Sextet u Domu Sindikata” koju će održati u Boogaloou u petak, 28. listopada.

  Tko me dojmi, pleše sa mnom na koncertu a slijedi i novčana nagrada za nastup!” kaže Rambo, pa će tako svi zainteresirani street-hip hop–break-free style plesači i plesačice imati priliku pokazati što znaju i umiju pred njegovim budnim okom.

  Muziku podržava

  Svi koji žele pokazati plesni talent u Boogaloou imaju prilike to učiniti slanjem prijave na e mail: petra@menart.hr do petka, 28.10. u podne. Do 14 sati će biti obaviješteni jesu li ušli u finalni krug, i bit će pozvani da nastupe pred Mega Carem točno u 19 sati, kako bi on osobno odabrao najboljeg ili najbolju.

  Prijavljeni moraju imati više od 18 godina, a u prijavi moraju navesti osobne podatke, fotografiju, dosadašnje plesno iskustvo i razlog zbog kojeg se žele okušati u ovom natjecanju.

  Ulaznice u pretprodaji i dalje možete kupiti po 70 kuna na sljedećim prodajnim mjestima: glazbena knjižara Rockmark, Dancing Bear Shop, Boogaloo klub i Dirty Old Shop. Na dan koncerta, ulaznice će se moći kupiti na blagajni u Boogaloou po 80 kuna, od 18 sati nadalje.

  Članovi Fan cluba Muzika.hr ulaznice za koncert mogu nabaviti po cijeni od 50 kuna.

  Muziku podržava