Prvi ‘Bendovi u rezidenciji’ u 2011.

  2557

  Bendovi u rezidenciji Vol 11: Rory Hinchey & Zack Kouns

  15Kn
  Datum i vrijeme: Utorak, 11.1.2011. @ 20:00
  Mjesto održavanja: SC – MM centar Zagreb , Savska cesta 25

  Kultura promjene u novoj godini nastavlja s projektom Bendovi u rezidenciji te će u prvoj polovici siječnja u zagrebačkom MM centru ugostiti četiri benda različitih glazbenih stilova.

  U utorak, 11. siječnja nastupit će psy/experimentalni/folk kanadski dvojac Rory Hinchey & Zack Kouns koji će u pratnji banja, harmonia, saksofona i analognih elektronskih sprava izvesti materijale s aktualnog im albuma “Shape is Nature/Long Fields”.Elektro-akustični duo Ola Horhe, koji dolazi iz Srbije, nastupit će u četvrtak 13. siječnja. Duo čine pijanist Andy Pavlov, koji koristi originalne analogne sintisajzere sa kraja 70-ih i početka 80-ih godina i multiinstrumentalist Attack El Robot na bubnjevima.

  U petak, 14. siječnja nastupit će dva zagrebačka psy/noise/math R’n’R benda – Tanker i Brujači.

  Muziku podržava

  Cijena ulaznice za svaki koncert iznosi 15 kuna, a mogu se kupiti na blagajni Teatra &TD-a na dan koncerta od 19:30 do 22 h.

  Budući da je broj mjesta u dvorani ograničen, svoju ulaznicu možete rezervirati putem e-maila, a rezervirane ulaznice potrebno je preuzeti najkasnije do 20 h, tj. sat vremena prije početka koncerta.

  Muziku podržava