Odgođen 1. Varaždin Rock Festival

  2822

  1. Varaždin Rock festival: Opća opasnost, Divlje jagode, Laibach, Hellcats, Louder…

  90Kn
  Otkazano
  Datum i vrijeme: Petak, 10.6.2011. @ 18:00
  Mjesto održavanja: Arena – Gradska sportska dvorana Varaždin , Šetalište dr. Franje Tuđmana 1

  1. Varaždin Rock Festival koji se trebao održati 10. i 11. lipnja u varaždinskoj Areni odgođen je do listopada, a kao novi datum najizgledniji je 1. listopada.

  U svom priopćenju organizatori navode kako su razlog odgode veliki broj atraktivnih događanja u vrlo kratkom razdoblju – kako u Varaždinu, tako i u bližoj regiji i gradovima – koji su imali utjecaj na nedovoljnu prodaju ulaznica.

  Preprodaje posebnih promotivnih ulaznica imale su utjecaj na umanjenu prodaju, navode organizatori dodajući da ‘kako se radi o komercijalnom projektu koji nije financiran iz bilo kojeg proračuna, organizatori u ovom trenutku temeljem pretprodaje ulaznica ne mogu pokriti ukupne troškove realizacije projekta.’

  Muziku podržava

  “Kako smatramo da je dijelom i naša procjena termina, uzrok izazovima s kojima smo suočeni, izražavamo svoje duboko žaljenje i prenosimo ispriku zbog bilo kakve moguće neugodnosti, a novac za kupljene ulaznice bit će vraćen na ovlaštenim prodajnim mjestima na kojima su i kupljene.

  Maturantima koji su dobili festivalske ulaznice također će se organizirati adekvatan zamjenski koncert u suradnji i suorganizaciji udruga mladih” stoji u službenom priopćenju organizatora.

  Muziku podržava