Na Kontrapunktu preko 30 izvođača

    1256

    Jučer je u održana pressica povodom održavanja jednog od najznačajnijih festivala alternativne glazbe kod nas, a i šire – četvrtog po redu future jazz festival Kontrapunkt, koji će se održati 2. i 3. svibnja u klubu Aquarius pod generalnim pokroviteljstvom HTmobilea. Ovogodišnji program festivala bogatiji je u odnosu na protekla tri, u sklopu kojeg će nastupiti preko 30 glazbenika i DJ-a koji će na unutranjem i vanjskom stageu zabavljati publiku.

    Glazba će biti bazirana na izvođačima iz industrijskih zona velikih gradova, a kao baza poslužiti će im soul, jazz i afro, te eksperimentalni hip hop. Od izvođača koji će nastupiti treba izdvojiti, live: Bembe Segue (UK), 2 banks 4 (UK), Reel People (UK) + Dj set:Gilles Peterson (UK), Michael Reinboth (Njem), Phil Asher (UK), Domu (UK), Volcov (It), Shuya Okino (Jap.), Eddy Ramich (Hr), Zak (Hr), Alen S (Hr) + MC: Rob Galagher (UK), Valerie Etinne (UK), Vanessa Freeman (UK), Sharleen Hector (UK), Yannah Valdevit (Hr).

    Cijena ulaznice iznosi 80 kuna za jedan dan i 120 kuna za 2 dana, a mogu se nabaviti u pretprodaji u CD shopovima Aquarius i Shoebedoo prodajnim mjestima.

    Muziku podržava