Metalcamp uvodi radionice i predstave za najmlađe posjetitelje

  807

  Metal Camp 2012

  Datum i vrijeme: Nedjelja, 5.8.2012. @ 12:00
  Mjesto održavanja: Tolmin-Sotočje Tolmin

  S obzirom da se posljednjih godina povećao broj posjetitelja Metalcampa koji dolaze sa svojom djecom, organizatori će na njegovom idućem izdanju, koje se održava od 5. do 11. kolovoza, ponuditi profesionalni i pouzdani vrtić-servis, u kojem će se moći ostaviti djecu na par sati dnevno pod nadzorom stručnog osoblja.

  Dječji vrtić će voditi cijenjeni dječji pedagog Damjana Golavšek i nudit će, osim dnevne skrbi o djeci i razne radionice, a bit će smješten u posebnom prostoru za kampiranje za obitelji, desetak minuta od festivalskog područja. Taj će kamp imati posebne sanitarije, vlastiti bar i ugostiteljsku uslugu. Fotografije, mape i karte tog područja bit će dostupne uskoro.

  Da bi se organizatori mogli prilagoditi zahtjevima roditelja, pozivaju ih da do 1. lipnja 2012. ispune obrazac na službenim stranicama festivala. Nakon toga bit će moguća službena prijava djece za Metalcamp vrtić. Ova je ponuda novitet na festivalu, a uskoro će biti objavljene još neke posebne pogodnosti za posjetitelje, koje nisu uobičajene na drugim festivalima, a sve u svrhu da im boravak na Metalcampu bude što ugodniji.

  Podsjećamo, do sada je potvrđeno pet bendova koji će nastupiti, Sabaton, Paradise Lost, Korpiklaani, Kataklysm i Heathen, a u prodaju je pušten Early Bird paket, čija je cijena 119 eura + pretprodajna naknada, a uključuje sedmodnevnu ulaznicu, majicu, CD po izboru i kamping.

  Muziku podržava