Malehookersi na moto & rock festu Trakošćan 2011

  2170

  4. festival motora i rock’n’rolla: Opća opasnost, Malehookers, Zoran Mišić

  30Kn
  Datum i vrijeme: Petak, 8.7.2011. @ 20:00
  Mjesto održavanja: Dvorac Trakošćan Trakošćan

  Zagrebački rock bend Malehookers nastupit će na 4. festivalu motora i rock’n’rolla Trakošćan 2011, koji će se održati 8. i 9. srpnja.

  Malehookersi su se tako pridružili ‘koloniji’ bendova koja je ranije potvrdila svoj dolazak – Jura Stublić & Film, Opća opasnost, Zoran Mišić, Picksiebner i Obrad Kosovac.Bend je nastao 1996. pod jakim utjecajem bendova kao što su AC/DC, Sex Pistols, The Rolling Stones i Ther Stooges, prvi album/mini CD pod nazivom “Malehookers” izlazi u ljeto 1997. godine, u izdanju tadašnjeg Jabukatona, 1998. i drugi, “Ruke gore, ovo je pljačka” (Croatia Records), da bi se u proljeće 1999. raspao.

  Sredinom 2008. frontman i glavni autor Jerry Alan Gabor reaktivira bend, ali ovog puta u drugoj postavi, koja ulazi u studio Janka Mlinarića Trulog i snima materijale za novi album koji se zove “Muški svijet”, a izlazi u studenom 2009 za Menart.

  Muziku podržava

  Kroz grupu je prošlo dosta glazbenika, a najbitnije dvije postave su ona iz 1998. godine, u čijem su sastavu bili Jerry Alan Gabor (vokal), Ygor (gitara), Gullagher (bas) i Itzo Easy (bubnjevi) te današnja Jerry Alan Gabor (vokal) Veky (gitara), Zvocks (bas) i Damir (bubnjevi).

  Malehookers trenutno prolaze kroz najznačajinje razdoblje karijere, nekoliko su mjeseci na turnejama, a očekuje ih nastup prije velikana thrash metala Megadetha i Slayera u Zagrebu (6. travnja), 9. travnja ispred The Godfathersa, te s još dva rock giganta, Whitesnakea i Judas Priesta, 1. srpnja u beogradskoj Areni.

  Muziku podržava