Laibach slave 30. godina u Boogaloo clubu

  2745

  Laibach

  100Kn – 130Kn
  Datum i vrijeme: Subota, 21.5.2011. @ 21:00
  Mjesto održavanja: Boogaloo Club – velika dvorana Zagreb , Vukovarska 68

  Skupina Laibach ove godine obilježava tri desetljeća djelovanja te će svoj jubilarni 30. rođendan proslaviti i sa zagrebačkim fanovima.

  Tako će u subotu 21. svibnja nastupiti u Boogaloou, gdje će predstaviti svoj Revisited program, sastavljen od novih verzija legendarnih industrial skladbi iz 80-ih godina, kao što su “Mi kujemo bodočnost”, “Smrt za smrt”…

  Ovaj zagrebački koncert bit će tematski povezan i s retrospektivnom izložbom skupine Laibach, koja nosi naziv “Ausstellung Laibach Kunst 1980-2010“, a koja će biti postavljena u Hrvatskom društvu likovnih umjetnika, Galerija PM, od 5. do 26. svibnja.

  Muziku podržava

  Cijena ulaznice u pretprodaji je 100 Kn, dok će na dan koncerta biti 130 Kn. Iste se mogu kupiti u glazbenoj knjižari Rockmark, Dallasu, Dancing bearu, Dirty old shopu, Planet Musicu.

  Članovi Fan cluba Muzika.hr ulaznice za koncert mogu nabaviti po cijeni od 80 kuna.

  Službeni afterparty održat će se u klubu Sirupu kojem će se, uz predočenje Laibach ulaznice moći za 30 kuna (upad je inače 50 kuna) za party Andrewa Weatheralla, producenta Primal Screama, Bjork, New Ordera, Fuck Buttonsa…

  Muziku podržava