KUD Idijoti slave 30 godina u Močvari

  2097

  KUD Idijoti + No More Idols + Abergaz

  49Kn – 65Kn
  Otkazano
  Datum i vrijeme: Petak, 17.6.2011. @ 21:30
  Mjesto održavanja: Močvara Zagreb , Trnjanski nasip bb

  U petak, 17. lipnja, u zagrebačkom klubu Močvara, KUD Idijoti koncertom će proslaviti 30 godina postojanja.

  Stekli su status najvećeg punk benda u Istri i jednog od najznačajnih punk bendova s područja ex-YU koji je utjecao na gomilu bendova. Objavili su 6 albuma, 2 kompilacijska albuma, live album, 2 izdanja na kaseti i 4 singla.

  Zbog zdravstvenih razloga pjevač Tusta neće nastupiti na tridesetoj obljetnici benda. Bend je nastavio kao trojac, većinu vokalnih dionica preuzeo je gitarist Sale Veruda, a pomažu i basist Bucolini, te bubnjar Dejo.

  Muziku podržava

  Uz njih, nastupit će i zagrebački No More Idols koji promoviraju EP izdanje kao najavu za novi album u rujnu te Abergaz, punk’n’roll trojka iz Zagreba/Požege.

  Cijena ulaznice u pretprodaji iznosi 49 kuna, na blagajni kluba 65 kuna, a možete ih kupiti u glazbenoj knjižari Rockmark (Berislavićeva 13, Zagreb).

  Koncert je otkazan! Službena obavijest benda glasi: “Uslijed nepremostivih kadrovskih problema unutar KUD-a Idijoti, odlučeno je da bend iz aktivne faze prijeđe u fazu hibernacije. To znači da se do daljnjeg otkazuju sve aktivnosti i svi nastupi. Pratimo Tustin oporavak i u skladu s razvojem tih događaja blagovremeno ćemo donijeti i adekvatne odluke. Isprika svima koji su nas očekivali, pozdrav, Vaš Sale Veruda” –

  Muziku podržava