Humanitarni metal koncert u varaždinskom HNK

  1183

  Humanitarni Warm Up Winter Metal Festa: ThroatTwister, The Equasion, Sagan, The Old Smuggler

  10Kn – 15Kn
  Datum i vrijeme: Petak, 3.12.2010. @ 20:30
  Mjesto održavanja: Klub Rogoz Varaždin

  Udruga mladih V.U.K. iz Varaždina organizira glazbeno – humanitarni koncert/priredbu ‘Igračka + kuna = osmijeh djeteta!‘, koja će se održati u petak, 3. prosinca, u klubu Rogoz, u podrumskoj sceni varaždinskog HNK.

  Nastupit će zagrebačka math metal skupina ThroatTwister, zatim slovenski progressive metalci The Equasion, te varaždinski bendovi, experimental rock/metalci Sagan i hard rockeri The Old Smuggler.

  Uz to, dio programa uključuje i angažman varaždinskog umjetnika Mario Sokolić, koji će nakon otvaranja svoje izložbe u galeriji LUV, stići na koncert sa svojim modelima, oslikanim ‘body paintingom’.

  Muziku podržava

  Također, ekipa iz RockLive Promotiona organizirat će tombolu po cijeni od 5 kuna, čija će glavna nagrada biti dvije ulaznice za Winter Metal Fest, koji će se održati 17. prosinca u Koprivnici, a čiji prihod ide u humanitarne svrhe.

  Ulaz na koncert košta 10 kuna + igračka ili 15 kuna – igračka, s time da će 5 od tih 15 kuna biti donirano zajedno sa sredstvima koja prikupi Studentski zbor varaždinskog FOI-a na svojim akcijama.

  Sredstva koja će biti skupljena bit će donirana za liječenje dječaka starog tri godine, koji zbog zdravstvenih problema mora putovati na liječenje u Njemačku. Idući termin je u proljeće 2011., a troškovi terapija koštaju 35.000 €, stoga svaka pomoć dobro dođe njegovim roditeljima. Za dodatne informacije svi koji žele pomoći mogu se obratiti Studentskom zboru FOI-a Varaždin.

  Skupljene će igračke biti podijeljene djeci slabijeg imovinskog statusa u obiteljima s više djece, tako da im bar malo uljepšaju hladni predblagdanski dani, a to će V.U.K. – ovi odraditi sa Udrugom Bedem ljubavi.

  Muziku podržava