Erick Morillo umjesto Sebastiana Ingrossa na Umaginationu

  1051

  Prva regionalna glazbena konferencija Adria Music Conference održat će se 3. i 4. lipnja u Umagu. U sklopu nje najavljen je i Umagination, glazbeni program na koji su svoj dolazak već potvrdili The Shapeshifters, DJ Tiësto i Rev. Run (Run DMC).

  Sebastian Ingrosso otkazao je nastup zbog obiteljskih razloga, a njegovo će mjesto u subotu, 4, lipnja, na glavnoj pozornici zauzeti DJ Erick Morillo.

  Već više od 10 godina Morillo jedan je od najtraženijih i najatraktivnijih svjetskih DJ-a. Jedini američki DJ koji je bio rezident u kultnom klubu Ministry of Sound, surađivao je s nebrojenim svjetskim glazbenim zvijezdama, od Whitney Houston do Basement Jaxxa i Boy Georgea.

  Muziku podržava

  Autor je brojnih hitova među kojima su “Reach”, “Believe”, “Do What You Want” i “I Feel Love”. Jednako je uspješan i kao producent: hit koji je producirao pod pseudonimom Reel 2 Real “I Like to Move It” (korišten i u animiranom filmu “Madagascar”) proveo je tjedne na vrhu top lista širom svijeta.

  Umaška publika moći će prvi puta čuti neke od hitova s njegovog posljednjeg albuma “Live Your Life” koji je izdao zajedno s Eddiem Thoneickom. Thoneick će također nastupiti u Umagu, a obojica će svoj boravak u Umagu iskoristiti i za snimanje spota za njihov najnoviji singl “Stronger“.

  Više informacija o Umaginationu potražite na Umagination.info.

  Muziku podržava