Dvodnevni Wintersplash party u Jedinstvu

  1309

  Zagrebačka Tvornica Jedinstvo bit će domaćin zimske Seasplash zabave – Wintersplash partya, koji će se održati 4. i 5. veljače.

  Ovaj klupski događaj u organizaciji Seasplash festivala pokrenut je nakon gašenja Zagreb Winter Reggae Festivala, a cilj mu je tijekom zimskog razdoblja okupiti poklonike, suradnike, prijatelje festivala, kao i one koji će to tek postati i najaviti nadolazeće 9. izdanje Seasplash festivala, koje će se održati od 21. do 24. srpnja.

  Za dobru zabavu uz dubstep, roots, dub, reggae, hip-hop, jungle, drum’n’bass ritmove brinut će se niz DJ-a i izvođača, a i ove godine će ugostiti i neka inozemna imena.

  Muziku podržava

  U petak 4. veljače za DJ setom će se tako naći britanski producent i DJ Rob Smith aka RSD, koji se na bristolskoj soundsystem sceni pojavio još 1987. godine kao član producentskog tandema Smith & Mighty.

  Dan kasnije, u subotu 5. veljače nastupit će američki DJ Jacky Murda, koji profesionalnu karijeru započinje1998. pokretanjem shopa i dubplate studija Chopstick Dubplate te istovremeno primjenjuje novi i originalni pristup jungle produkciji, snimajući na vlastite podloge originalna vokalna gostovanja poznatih jamajkanskih izvođača.

  Novitet ovogodišnjeg Wintersplasha je Seasplash Bus – organizirano putovanje iz matičnog grada Seasplash festivala, na relaciji Pula-Pazin-Rijeka-Zagreb i natrag, uz povoljne aranžmane s uključenom dvodnevnom ulaznicom:
  Pula – Zagreb – Pula + dvodnevna ulaznica = 280,00 Kn
  Pazin – Zagreb – Pazin + dvodnevna ulaznica = 270,00 Kn
  Rijeka – Zagreb – Rijeka + dvodnevna ulaznica = 260,00 Kn

  Svoje mjesto morate osigurati putem e-maila do 1.2., nakon čega će biti objavljen vozni red autobusa (polazak petak, 4.2. poslije podne, povratak u nedjelju, 6.2. ujutro).

  Cijena dvodnevne ulaznice u pretprodaji je 80 Kn, dok će na ulazu biti 100 Kn. Na ulazu će se moći kupiti i jednodnevna ulaznica, po cijeni od 60 Kn.

  Pretprodajna mjesta:
  Pula: Scandal Express (Ciscuttieva 15)
  Rijeka: Glazbeni centar Rijeka (Frane Račkog 22)
  Zagreb: Dirty Old Shop (Tratinska 22), Kingston vinyl & CD shop (Radićeva 3), Punkt 13 Shop (Ilica 14 – Lovački rog), Smart Snail Shop (Kačićeva 10)
  – svi iz mjesta gdje nema organizirane pretprodaje, dvodnevne ulaznice po pretprodajnoj cijeni mogu rezervirati putem e-maila.

  Wintersplash 2011 kompilaciju možete preslušati na www.seasplash.net.

  Muziku podržava