Dva dana Openyourlegs festivala

  1271

  Openyourlegs #2: Hola Ghost, Nuclears, Eight Bomb, Nightshift Crew, DJs Sweet Irma, Gin Fitz, Ed, Bronco, Gyros, Morbilly

  45Kn
  Datum i vrijeme: Subota, 4.12.2010. @ 20:00
  Mjesto održavanja: AKC Medika – Klub Attack Zagreb , Pierottijeva 11

  Drugo izdanje festivala Openyourlegs održat će se na dvije zagrebačke lokacije – u klubovima KSET i AKC Medika, 3. i 4. prosinca.

  Tijekom dva dana trajanja festival će ugostiti niz domaćih i inozemnih izvođača, koji će se predstaviti zagrebačkoj publici.

  Prvi dan festivala, 3. prosinca, u KSET-u će nastupiti mađarski rockabilly/garage rock’n’roll bend Ati Edge and the Shadowbirds, kojima će ovo biti treći nastup u Zagrebu. Predstavit će se i talijanska skupina Generation Mongoloid, koja je prošle godine objavila svoj drugi studijski album “Psychos from the Fog”, a nastupit će i domaće ime – Mojo Men From Mars, zagrebački punk-a-billy blueseri.

  Muziku podržava

  Drugi festivalski dan održat će se 4. prosinca u AKC Medika, a tada će nastupiti danski duo s ritam mašinom – Hola Ghost, čiji stil je inspiriran surf glazbom, još jedni Talijani – garage psychobilly skupina The Nuclears, koji su se već predstavili prošle godine na prvom izdanju ovog festivala, susjedi iz dežele – slovenska skupina Eight Bomb te još jedni susjedi – Nightshift Crew, predstavnici psychobillya, iz BiH.

  Obje večeri službeni after-party će se održati u AKC Medika, uz DJ-e: Sweet Irma, Gin Fitz, Ed, Bronco, Gyros, Morbilly etc.

  Cijena ulaznice iznosi 45 kuna po danu na ulazima klubova, bez pretprodaje. Ukoliko dolazite izvan Zagreba / Hrvatske, možete rezervirati ulaznice na MySpace stranici festivala.

  Muziku podržava