Beskompromisni violinist David Garrett uskoro u Areni Zagreb

  David Garrett

  220Kn – 758Kn
  Datum i vrijeme: Subota, 13.10.2018. @ 20:00
  Mjesto održavanja: Arena Zagreb Zagreb , Lanište bb

  Jedan od trenutačno najuspješnijih pop/crossover violinista današnjice, David Garrett,  napokon dolazi na pozornicu zagrebačke Arene, 13. listopada.

  David, inače čudo od djeteta, prvu violinu dobiva s 4 godine, debitira s 10 godina s Hamburškom filharmonijom, s 13 potpisuje ugovor s prestižnom diskografskom kućom Deutsche Grammophonom te je do sada održao čak 1500 koncerata. Dva puta je uspio postaviti svjetski rekord u brzini sviranja violine – 2008. i 2010. godine u emisiji “Guiness World Records” za 66,56, odnosno 65.26 sekundi gdje je bez greške odsvirao “Bumbarov let” Nikolaja Rimskog-Korsakova.

  Muziku podržava

  Ovaj njemačko-američki violinist jake karizme i modernoga stila, u Zagreb dolazi s pratećim bendom s kojim će izvesti najveće crossover hitove poput “Smell Like Teen Spirit” i “Viva La Vida” te tako pokriti žanrove od popa do rocka, pa začiniti cijelu priču iznenađenjem iz repertoara klasične glazbe.

  Garrett itekako zna kako probuditi zanimanje svih generacija za klasiku stoga nema sumnje da će njegov nastup u Zagrebu privući sve zaljubljenike u dobru i kvalitetnu glazbu.

  Ulaznice za koncert mogu se kupiti u sustavu Eventim i na njegovim prodajnim mjestima (u Zagrebu glazbena knjižara Rockmark).

  41 Shares
  Muziku podržava