Danski The Breakers uz Bon Jovija na Maksimiru

  2643

  Bon Jovi + Opća opasnost + The Breakers

  175Kn – 2000Kn
  Datum i vrijeme: Srijeda, 8.6.2011. @ 20:00
  Mjesto održavanja: Stadion Maksimir Zagreb , Maksimirska 128

  Uz već poznatu Opću opasnost, Bon Jovi su za dio europskih koncerata turneje “The Circle Tour” pozvali i danske rockere The Breakers koji će zasvirati na 8 koncerata.

  Prvi među njima bit će onaj u Zagrebu, 8. lipnja na stadionu u Maksimiru.The Breakers su bend pod okriljem izdavačke kuće Wicked Cool Records koja je u vlasništvu Jon Bon Jovijevog prijatelja, glazbenika i glumca Stevea Van Zandta, a inače člana The E-Street Banda Brucea Springsteena.

  Peteročlani band (Anders Bruus i Klaus Hojbjerg – gitare, Jackie Larsen – bas, Thomas Stolsvig – bubanj, Toke Nisted – vokal) 6. lipnja ove godine objavit će treći album, a 2010. godine imali su i zapažen nastup na londonskom Hard Rock Calling festivalu kada su nastupili prije Paula McCartneya.

  Muziku podržava

  Za zagrebački koncert Bon Jovija, donje tribine zapad/istok te lože su rasprodane, a za parter je preostalo još 100 ulaznica. Osim na Maksimiru, The Breakerse uz Bon Jovija možete vidjeti i u Dresdenu, Münchenu, Helsinkiju, Horsensu, Düsseldorfu, Ateni i Beču.

  Gornja tribina istok/zapad: 250 kuna
  Gornja tribina sjever: 175 kuna
  Donja tribina sjever: 300 kuna
  Diamond Ring ulaznice: 2000 kuna
  Teren: 330 kuna
  Zapad/istok dolje i lože su rasprodane

  Muziku podržava