Celine Dion dolazi u Zagreb

  1966

  Jedna od najpoznatijih svjetskih pop zvijezda Celine Dion dolazi u Arenu Zagreb. Kanadskoj pjevačici ovo će biti prvi nastup u Hrvatskoj, a koncert će održati 5. lipnja 2020. u sklopu turneje “Courage”.

  Prošli tjedan, najtiražnija kanadska zvijezda Celine Dion objavila je tri nove pjesme sa svog dugoočekivanog albuma koji će diljem svijeta biti dostupan od 15. studenog ove godine. Riječ je o pjesmama “Imperfections”, “Lying Down” i “Courage”.

  Muziku podržava

  Celine Dion jedna je od najuspješnijih izvođača u povijesti pop glazbe. Do osamnaeste godine osvojila je brojne nagrade, dominirala top ljestvicama devedesetih, a tijekom svoje 35-godišnje karijere prodala je gotovo 250 milijuna albuma. Iza sebe ima pet Grammyja, dva Oscara, sedam američkih glazbenih nagrada, 20 Juno nagrada i 40 nagrada Félix. Osvajanjem nagrade “Diamond Award” 2004. potvrđen joj je status najprodavanije umjetnice svih vremena, a 2016. godine Billboard joj je dodijelio nagradu za životno djelo.

  Ulaznice za nastup Celine Dion u Areni možete kupiti od petka, 4. listopada 2019., u sustavu Eventim. Članovi Teama Celine svoje ulaznice mogu osigurati već od danas.

  Muziku podržava