Brucošijada FER-a predstavila glavne adute!

  8075

  Brucošijada FER-a: ST!llness, Neno Belan & Fiumens, Marčelo…

  65Kn – 85Kn
  Datum i vrijeme: Subota, 5.11.2011. @ 20:00
  Mjesto održavanja: FER Zagreb , Unska 3

  Brucošijada FER-a održat će se 5. studenog, neki događaju već su najavljeni, a sad je na redu main stage.

  Među prvima kojima će nastupiti bit će ST!llness sa svojom kombinacijom hip hopa, reggaea, drum’n’bassa i HC distorzija s pjevanim i rap vokalima. Od demo snimaka koje su kružile splitskim ulicama početkom tisućljeća do danas ST!llness je snimio dva studijska i jedan live iz Doma sportova.Nastupit će i Neno Belan, jedan od najkvalitetnijih autora u domaćoj pop glazbi iza kojeg stoje Fiumens, prateći sastav dostojan legendarnih Đavola nastalih davne 1984.

  Za punk ugođaj pobrinut će se prema mnogima najbolji hrvatski punk sastav Fakof Bolan kojima je ovo prvi nastup na Brucošijadi FER-a. Za razliku od njih, srpski rap glazbenik, kolumnist i pisac Marčelo vraća se nakon tri godine izbivanja. Na pozornici mu se pridružuju Filteri i Iskaz, a možda predstavi pjesme s posljednjeg albuma “Deca i Sunce” koji Zagreb još nije imao prilike čuti.

  Muziku podržava

  Za kraj ostaju nam Loo & Placido. “Ovaj dvojac dolazi iz Francuske i uvjerit će sve nevjernike da DJ-i mogu napraviti atmosferu poput bendova. Definiranje mješavine stilova koju ovi kraljevi mash-upa puštaju palo je u vodu pri svakom pokušaju” navode organizatori za njih.

  Ulaznice od 19. listopada možete kupiti po cijeni od 65 kuna u glazbenoj knjižari Rockmark, Dirty Old Shopu i u KSET-u. Od 24. listopada prodavat će se još i u SC-u i na FER-u. Na ulazu će biti 85 kuna.

  Brucoši FER-a ulaznice po cijeni od 35 kuna možete kupiti samo u KSET-u, uz uvjet da sa sobom sobom imaju e-index i osobnu iskaznicu.

  Članovi Fan cluba Muzika.hr ulaznice za Brucošijadu mogu nabaviti po cijeni od 50 kuna.

  Muziku podržava