Bruce Dickinson stiže u Lisinski na interaktivnu večer

  5213

  Interaktivna večer s Bruceom Dickinsonom, koji će publici ispričati impresivnu životnu priču, upravo je najavljena za 26. listopada ove godine u KD Vatroslav Lisinski.

  Legendarni frontman Maidena priprema posebnu večer u najprestižnijoj hrvatskoj koncertnoj dvorani. “Večer s Bruceom Dickinsonom”, interaktivan je show koji prati nedavni izlazak autobiografije “What Does This Button Do?”.

  Bruce Dickinson
  foto: press

  Tko će ako ne Bruce

  Bruce Dickinson jedan je od najpoznatijih svjetskih glazbenika s izuzetno zanimljivom životnom pričom. Pored toga što je nekoliko desetljeća proveo na čelnom mjestu spektakularnih performansa Iron Maidena, njegovo životno iskustvo krije mnoštvo impresivnih detalja. Istinski multitalent, Bruce je pilot, zrakoplovni poduzetnik, pivar, motivacijski govornik, filmski scenarist, novelist, autor bestselera, radijski prezenter, TV glumac i mačevalac s međunarodnom sportskom karijerom.

  Bruce Dickinson
  EF1 IRON MAIDEN 30/4/16 CHRISTCHURCH, NZ – JOHN McMURTRIE
  Muziku podržava

  2017. je objavio autobiografiju “What Does This Button Do”, koja je nedavno i prevedena na hrvatski jezik. Promovirao ju je na nekoliko intimnih druženja s najvećim fanovima na kojima je čitao odlomke te odgovarao na pitanja strastvenih zainteresanika. Tako je nastala “Večer s Bruceom Dickinsonom”, jedinstveni one-man show koji je više nalik na standardnu rutinu stand-up komičara; predstava je koja traje više od dva sata te u svijetu dobiva najviše pohvale brojnih kritičara.

  Show u dva dijela

  Bruce Dickinson
  foto: press

  Program se sastoji od dva dijela, u prvoj polovici Bruce pripovijeda o životu na humorističan način, daje satiričan pogled na vlastite životne uspone i padove. Publici iskreno otkriva priču u jedinstvenom anarhičnom stilu, popraćenu mnoštvom fotografija iz privatne kolekcije uz nekoliko ekskluzivnih detalja koje namjerno nije želio otkriti u knjizi. Druga dio večeri posvećen je obožavateljima koji mu otvoreno mogu postaviti pitanja na koja će dobiti direktan odgovor ovog velikana.

  Ulaznice po cijeni od 190, 230, 290, 330 i 390 kn mogu se kupiti na blagajni Lisinskog i online.

  Muziku podržava