Bolesna braća i Kuku$ nova imena za Drito iz Tvornice

  1524

  Drito iz Tvornice: Kandžija i Gole žene, Bolesna Braća, Dječaci, Sajsi MC, Oni, Implied Complex

  65Kn – 115Kn
  Datum i vrijeme: Petak, 26.1.2018. @ 21:00
  Mjesto održavanja: Tvornica kulture Zagreb , Šubićeva 2

  Drito iz Tvornice: High5, Kuku$, Krešo Bengalka, Krankšvester, Smoke Mardeljano, Matter

  65Kn – 115Kn
  Datum i vrijeme: Subota, 27.1.2018. @ 21:00
  Mjesto održavanja: Tvornica kulture Zagreb , Šubićeva 2

  Nakon što je potvrđeno da su Kandžija i Gole žene te High5 headlineri, sada znamo i da su Bolesna braća i Kuku$ novi potvrđeni izvođači velikog zimskog hip hop festivala Drito iz Tvornice koji će se održati 26. i 27. siječnja 2018. u Velikom pogonu Tvornice kulture.

  Jedni od pionira hip hopa ovih prostora, zagrebačka Bolesna braća ili Sick Rhyme Sayazz, nastupit će u petak, prvog dana festivala. Bizzo Brigante i Baby Dooks pojačali su koncertne aktivnosti protekle godine, pa svirka na DIT-u dolazi kao logičan nastavak uspješne festivalsko-klupske turneje. Bend koji upravo ove godine zaokružuje 20. obljetnicu prvog singla na pozornicu Tvornice donijet će sve najveće hitove iz bogate i, za regionalni hip hop izuzetno utjecajne, karijere.

  Muziku podržava

  Nakon što su nadolazeći album “Anđeli i demoni” već najavili hitovi “Magic Johnson” i “Frend”, KUKU$, trap trojka i članovi Triestri bande, imaju novi, treći, singl “Gangsta”. I dok je “Magic Johnson” bio klasični trap banger, pjesma “Frend” je otišla u žanrovski drugačijem pravcu, upravo kao i “Gangsta”. Bendu će ovo biti treći nastup na DIT festivalu.

  U prodaji se nalazi limitiran broj dnevnih i festivalskih ulaznica. Dnevne u pretprodaji iznose 65 kn, a na dan koncerta će koštati 85 kn. Kupiti se mogu u Dirty Old Shopu, Rockmarku i na prodajnim mjestima te na webu Entria. Cijena festivalskih iznosi 115 kn i moći će se kupiti isključivo u Dirty Old Shopu.

  Muziku podržava