Black Sun Empire i Loefah slave s Confusionom

  1754

  Kolektiv confusion ove godine obilježava devet godina partijanja i dobre muzike, a rođendanski party održat će u subotu 26. ožujka u zagrebačkom Pogonu Jedinstvo.

  Kako stoji i u samoj najavi: “U confusion svijetu sreću se glazba, vizualne umjetnosti i kreativno stvaralaštvo…Nakon svih ovih godina prisustva na domaćoj sceni, možemo vam reći samo jedno veliko HVALA!”.

  Proslavu devetog rođendana obilježit će gostovanje nizozemskih DJ-a i producenata Black Sun Empire, koji će, između ostalog, predstaviti aktualan “Lights and Wires” album. Osim d’n’b-a, u njihovom setu će se moći čuti i dašak dubstepa.

  Muziku podržava

  Uz njih će nastupiti i britanski dubstep pionir Loefah, koji se nalazi u samom vrhu dubstep scene. Ove je godinje njegov label proglašen najboljom novom etiketom na Dubstep Awards 2010, a on sam u konkurenciji s Kode 9-om i Onemanom, za najboljeg DJ-a .

  Za DJ setom će se naći i confusion ekipa.

  Cijena ulaznice u pretprodaji je 45 Kn, a na dan tuluma će biti 60 Kn. Pretprodajna mjesta su: Rockmark (Berislavićeva 13) i Prostor (Mesnička 5). Ulaznice će u pretprodaji biti od 15. ožujka.

  Također, u nedjelju 20. ožujka putem live-streaminga će sedam cfsn DJ-a vrtiti glazbu punih 24 sata. Nakon ovog, audio-sessioni će se nastaviti svake srijede od 21 do 23 h, a svaki session će naknadno biti objavljen i kao podcast.

  Muziku podržava