Beirut otkazali kompletnu turneju, uključujući nastup u Zagrebu

  2733

  9.9.2019.

  Nakon što su otkazali većinu nastupa ovoga ljeta, skupina Beirut nažalost primorana je otkazati i sve nadolazeće koncerte do kraja godine uključujući i dugoočekivano zagrebačko gostovanje 13. listopada.

  Zbog akutnog laringitisa frontman Zach Condon nije u mogućnosti pjevati te je grupa otkazala sve nadolazeće nastupe, njih ukupno 28 u sklopu europske i američke turneje.

  Muziku podržava

  Povrat novca za kupljene ulaznice vršiti će se od ponedjeljka 16. pa sve do kraja mjeseca, zaključno s 30. rujnom, isključivo na mjestima gdje su i kupljene.

  11.4.2019.

  Beirut, jedan od najzanimljivijih američkih indie folk bendova današnjice, ove će jeseni, 13. listopada, održati koncert u Tvornici kulture.

  Zasigurno su jedan od najznačajnijih i najorginalnijih bendova nezavisne scene posljednjih 15 godina, a pod povećalo javnosti došli su 2006. prvijencem “Gulag Orkestar” kombinirajući indie glazbu s Balkan, world music i folk utjecajima.

  Bend se vratio ove godine s novim, petim studijskim albumom “Gallipoli“, kojega je osnivač i leader benda Zach Condon pisao još od 2016. godine.

  Ulaznice u prodaju kreću već sutra, 12. travnja, po early bird cijeni od 150 kn. Ta cijena je na snazi do 5. svibnja, a od 6. svibnja se penje na 170 kn. Na dan koncerta, ukoliko ih ostane, ulaznice će iznositi 200 kn. Mogu se kupiti na prodajnim mjestima Eventima (u Zagrebu glazbena knjižara Rockmark).

  292 Shares
  Muziku podržava