Akustika u Rockmarku uz PROtestEFEKT

  1095

  Akustika: PROtestEFEKT

  Datum i vrijeme: Utorak, 5.4.2011. @ 19:00
  Mjesto održavanja: Rockmark Zagreb , Berislavićeva 13

  Na novom izdanju Akustike u glazbenoj knjižari Rockmark, ovog utorka – 5. travnja, u akustičnom izdanju će se predstaviti PROtestEFEKT.

  Ovaj peteročlani bend svoju glazbenu priču započeo je 2005. godine te kako sami kažu “Nakon višestrukih pokušaja traženja pravih ljudi za pravu stvar, bend se konačno otisnuo na svoje dugogodišnje glazbeno putovanje.”Svoju glazbu i stvaralaštvo opisali su riječima: “PROtestEFEKT je bend čija je scenska energija zarazna, tekstovi upućeni konkretnom čovjeku u konkretnom vremenu. Iskrenost izražavanja i bliskost svakodnevice su mamci za publiku ovog rocn’n’roll kvinteta. Analiza međuljudskih odnosa, poniranje u sebe, borba sa modernim ovisnostima, socijalna zaostalost i društvena pravednost parole su od kojih nikad ne bi trebali odustati.”

  Nakon snimanja promo-materijala, u proljeće prošle godine ulaze u studio i profesionalno snimaju svoje rock’n’roll autorske stvari. Na jesen su, kao finalisti Novog zvuka, objavili i prvi singl “Tko kog propušta“, za koji je objavljen i videospot. Trenutno su u fazi rada na albumu prvijencu, koji će nositi naziv “Plan B za Dan D“.

  Muziku podržava

  U Rockmarku će nastupiti u punom sastavu (kojeg čine: Masa – vokal, Jeff – bas, back-vokal, Gašo – solo gitara, James – ritam gitara, Tom – bubanj) i predstaviti svoje autorske stvari u akustičnom izdanju. Dan prije Akustike, sviraju ‘električno’ na Demonstratoru.

  Početak svirke je u 19 sati, a ulaz je besplatan.

  PROtestEFEKT – Facebook // YouTube // web

  Akustika @ Rockmark – Facebook // Twitter // akustika@rockmark.net

  (Ovaj projekt sufinancirao je HDS ZAMP iz fonda sredstava koje služba
  ZAMP prikupi na ime prava na naknadu za prazne medije, a koja se
  sukladno odredbi Zakona o autorskom pravu i srodnim pravima dodjeljuju
  temeljem Natječaja HDS-a za potporu projekata s područja popularne
  glazbe)

  Muziku podržava