4. izdanje Femme Attack partya

  964

  U zagrebačkom klubu Aquarius 21. siječnja će se održati Femme Attack – ženski hip-hop/r’n’b party, koji okuplja ponajbolje djevojke iz Hrvatske i regije koje se bave hip-hop glazbom, repanjem, plesanjem, graffitima ili DJ-ingom.

  Četvrto izdanje partya ugostit će niz reperica i pjevačica (Miss Killah, Coco Queen, Nina Davis, Fani, Double A, Tasha, Teena Flow, Ana The, Fam Dada, Nany, Prvata Dama, Dusty, Leah, Sister) i plesnih skupina (Unit-X, Ladies Pon Style, Don Kolarek, Hip Hop House, Ritam Ulice, Hot It Up Krew, Alkaida), a cijelu noć za gramofonima će biti DJ-ica Sense.

  Za graffite će biti zadužene Medarda Pack i Anchy, a održat će se i nezaobilazni plesni battle kao.

  Muziku podržava

  Svi zainteresirani za sudjelovanje u plesnom battle-u 1vs1 i MC battle-u 1vs1 mogu se prijaviti putem e-maila.

  Također, na dan partya u klubu Aquarius će se u razdoblju od 18 do 20 sati održati Hip Hop Hype/Waacking radionica koju će voditi Tina Duran iz Unit-X ekipe. Cijena radionice ove godine iznosi samo 50 kuna. Svi zainteresirani mogu se prijaviti tako da pošalju svoje podatke (ime i prezime te broj mobitela) na gore navedeni mail.

  Djevojke koje se svojim nastupom posebno iskažu dobit će priliku surađivati s Diyalom te će uz njenu pomoć moći snimiti singl u Andrei Music studiju.

  Upad je 40 kuna, a više informacija možete pronaći na www.femmeattack.com.

  Muziku podržava