Metrobolik stavili album na besplatan download

3216

Počela je jedinstvena internet akcija na hrvatskoj glazbenoj sceni. Skinite i spržite cijeli CD grupe Metrobolik u novoj remasteriranoj verziji za nula kuna. Brzo, lako i besplatno! Od srijede, 11. siječnja možete skinuti i spržiti cijeli album “Metrobolik” u CD kvaliteti zvučnog zapisa (mp3, 160kpbs, 44kHz) s novim omotom besplatno.

Radi se o prvom hrvatskom regularnom diskografskom izdanju koje će u cijelosti biti objavljeno na internetu u mp3 formatu za besplatni download. Ovo jedinstveno e-izdanje će zasigurno postaviti neka nova diskografska i glazbena ‘pravila igre’ u načinu distribucije domaće glazbe.

Odlično ocijenjen nastupni album “Metrobolik” je u CD formatu objavila diskografska kuća Dinaton u siječnju 2003. Album je dobio nominaciju za diskografsku nagradu Porin, te nominaciju za nagradu Zlatna Koogla. Pjesma “Kada noć padne na grad” je proglašena najizvođenijom domaćom pjesmom na Hrvatskom radiju – Radio Rijeka.

Nova remasterirana verzija debi albuma bit će dostupna samo putem internet stranice www.metrobolik.net kao poklon svim fanovima prije izdavanja drugog albuma. Remasterirani internet album “Metrobolik 2006” sadrži novi, posebno dizajniran omot za print, a najavljuje ga ekskluzivni internet mp3 singl “Ostani“.

Muziku podržava

Metrobolik su ovih dana u jednom riječkom tonskom studiju snimili petnaestak demo verzija pjesama za drugi album koji će također biti objavljen ove godine. Nema još riječi o tome koji će način distribucije odabrati za novi diskografski uradak.

Metrobolik 2006“:
01. Kada noć padne na grad
02. Ostani
03. Ponekad
04. Mala šarena kutija
05. Sexy
06. Sateliti
07. Novac
08. 2 stranom ulice
09. Hodam na rukama
10. …hodam
11. Od prašine
12. Minijatura (instrumental).

Više informacija i album potražite na www.metrobolik.net.

Muziku podržava