Martin Scorsese radi glazbeni dokumentarac. Nakon neslavnog prestanka suradnje s HBO-om, nakon samo jedne sezone serije Vinyl, Martin Scorsese nije imao priliku u potpunosti razotkriti sve tajne glazbe 70-ih. Sada, zahvaljujući novom ugovoru s Imagine Entertainmentu, dobit će drugu priliku, u sklopu novog dokumentarca u kojem će otkrivati glazbenu scenu New Yorka sedamdesetih.

Pojedinosti oko dokumentarca još nisu poznato, no fanovi diljem svijeta zasigurno željno iščekuju povratak Scorsesea glazbeno-filmskim vodama. Prije aktualnog “The Irishmana”, Scorsese je napravio pseudo-dokumentarac “Rolling Thunder Revue: A Bob Dylan Story”, koji se bavi čuvenom Dylanovom turnejom 1975. godine.

U timu Martina Scorsesea za dokumentarac nalaze se Ron Howard, Brian Grazer, Justin Wilkes i Sara Bernstein. Još nije poznato gdje će se prikazivati dokumentarac, ali se nagađa da bi dokumentarac mogao biti dostupan na Netflixu, koji prikazuje Scorseseove filmove “The Irishman” i “Rolling Thunder Revue”. Kada će dokumentarac biti gotov te kada će se početi prikazivati, još nije definirano.

Muziku podržava