ManGroove po prvi put gosti Akustike u Rockmarku

1283

Novi akustični utorak u zagrebačku glazbenu knjižaru dovodi novo izdanje Akustike, a tom prigodom na malenoj drvenoj pozornici će nastupiti skupina ManGroove.

Utorak, 26. studeni, u Rockmarku je rezerviran za Akustiku, kada će pred zagrebačkom publikom nastupiti neo-soul-funk skupina prepoznatljivog zvuka – ManGroove, što će biti jedna od prvih prilika doživjeti ih uživo u umanjenom i akustičnom izdanju.Ovaj hrvatski autorski bend glazbenu priču započeo je 2003. godine, a prvijenac “Svijet za nas” objavljuju 2009. godine te započinju s koncertnim pohodima po svim većim gradovima u Hrvatskoj i Sloveniji. Njihovu glazbenu kvalitetu prepoznaju i HGU i HDS, koji su im 2006. godine dodijelili prvu nagradu na glazbenom talent festivalu održanom u sklopu Sajma glazbe na Zagrebačkom velesajmu.

Korak po korak, svirku po svirku i pjesmu po pjesmu, ManGroove se posvećuju snimanju novog albuma “Put na mjesec“. Upravo taj album 2012. godine objavljuju za Dancing Bear, a s njega dosada predstavljaju singlove “To se smije“, radiofonični “Radio“, “Blizu” te aktualni “U životu je važno“.

Muziku podržava

Iako originalno ‘četverac’, skupina ManGroove će na svom izdanju Akustike nastupiti u prepolovljenom izdanju – u Rockmarku će se publici predstaviti pjevačica Željka Veverec, koja će u pratnji klavijaturiste Tonia Starešinića u opuštenom i akustičnom izdanju izvesti prepoznatljive singlove s aktualnog albuma, a kako su nam i sami rekli, možda i iznenaditi s pokojom novom pjesmom.

Zavirite 26. studenog u Rockmark i doživite ManGroove u intimnoj i opuštenoj atmosferi naše male knjižare, jer nam je na Akustici ‘k’o u dnevnom boravku‘.

Početak svirke je u 19 sati, a ulaz je slobodan!

Vidimo se!

Akustika na mrežama:
Instagram | Facebook | Twitter


Medijski prijatelj Akustike: Radio Student


[Ovaj
projekt sufinancirao je HDS ZAMP iz fonda sredstava koje služba ZAMP
prikupi na ime prava na naknadu za prazne medije, a koja se sukladno
odredbi Zakona o autorskom pravu i srodnim pravima dodjeljuju temeljem
Natječaja HDS-a za potporu projekata s područja popularne glazbe.]

Muziku podržava