Maksim Mrvica već dostigao platinastu nakladu

1628

Samo dva mjeseca nakon što je sredinom ožujka Maksim Mrvica primio Zlatnu ploču u Rijeci, album “The Piano Player” dostigao je već i platinastu nakladu u Hrvatskoj. Platinasta ploča za Maksima, čiji je album u cijelom svijetu već zabilježio nakladu od više stotina tisuća primjeraka, stiže u pravom trenutku da najavi njegovu ljetnu turneju po domovini i spektakularni koncert na zagrebačkoj Šalati 7. srpnja.

Maksim u Hrvatsku stiže na krilima velikih uspjeha na azijskoj turneji koja je kroz 15 rasprodanih koncerata obuhvatila sedam zemalja. Milijunske gradove poput Hong Konga, Pekinga i Taipeia uoči koncerata zahvatala je prava Maksim-mania, koja, sigurni smo, neće zaobići niti njegove hrvatske obožavatelje.

U ovom trenutku osim odlične prodaje albuma, ali i DVD-a “The Piano Player World Performance” koji najbolje prikazuje što nas čeka na njegovim koncertima, Maksim vlada i domaćim radijskim i TV ljestvicama s aktualnim singlom/spotom “Grieg’s Piano Concerto In A Minor” sa spomenutog DVD-a.

Muziku podržava