Maksim Mrvica objavljuje DVD 1. ožujka

1210

U svibnju prošle godine diskografska kuća EMI classics priredila je spektakularnu promociju novog albuma Maksim MrviceThe Piano Player” koja je pred uzvanicima iz cijelog svijeta održana u legendarnoj londonskoj dvorani Roundhouse.

Mjesto na kojem su nekada svoje koncerte održavali bandovi poput Pink Floyd, Rolling Stones ili The Doors ovoga puta bilo je scena za nastup Maksima Mrvice, svjetski poznatog šibenskog pijaniste, koji je uz pratnju ženskog gudačkog orkestra i live benda, vrhunski light-show i plesnu koreografiju, izveo skladbe s novog albuma doživjevši ovacije.

Nastup kojem je svjedočilo samo 600 uzvanika iz cijelog svijeta konačno će kroz objavljivanje DVD-a “The Piano Player – World Premiere Performance” biti dostupan Maksimovim obožavateljima čiji broj se iz dana u dan rapidno povećava. Uz snimku nastupa na DVD-u će se nalaziti i dodatni sadržaji od kojih izdvajamo video spotove za singlove “The Flight Of The Bumblee Bee” i “Exodus”, koje je režirao Sven Harding.

Muziku podržava

Već sada Maksim je u cijelome svijetu prodao više od pola milijuna primjeraka svog aktualnog albuma, zabilježivši zlatne i platinaste naklade na nekoliko teritorija, među kojima je naravno i Zlatna ploča zaslužena u Hrvatskoj. Zanimljivo je spomenuti da će album “The Piano Player” tek biti objavljen u Americi, a prvi koncerti očekuju se tijekom travnja u Aziji, pa je za očekivati da će do ljeta dostići nekoliko puta veću nakladu.

Novi DVD “The Piano Player – World Premiere Performance”, koji izlazi 1. ožujka, Maksim će u Hrvatskoj promovirati sredinom ožujka u Rijeci, koja će tada biti u središtu glazbenih zbivanja zbog održavanja Porina, Zlatne Ploče, Dore i ostalih pratećih manifestacija.

Muziku podržava