Lubenicu u frizer i na mobitelu Deezer

Promo članak
154

Sjećaš li se što je sviralo kad si se prvi put poljubila s dečkom? A što si slušao kad si prvi put dobio nogu? Glazba je obilježila sve bitne trenutke u tvom životu, život bez nje bio bi naprosto – mutav. Probudiš se – glazba; sjedneš u auto – radio glazba; uđeš u dućan – loša glazba; dođeš na posao – YT glazba…

Glazba je tvoj soundtrack koji te prati cijeli dan, gdje god krenuo, s kim god bio. A sad imaš priliku odabrati svoju glazbu i uživati u njoj kad hoćeš, gdje hoćeš i koliko hoćeš. Ako aktiviraš Deezer do kraja godine, imaš 2 mjeseca for free jer ulaziš u Bonbon promotivnu akciju u kojoj prva 2 mjeseca slušaš Deezer bez ikakve naknade. Zvuči super! Aktiviraj paket i uživaj u svojoj omiljenoj glazbi.

Ako ovo nije dovoljno dobar tizer za Deezer, šta kažeš na ovo?

Muziku podržava

Dobivaš pristup najvećoj glazbenoj bazi s preko 43 milijuna domaćih i stranih pjesama i više nema traženja i kopanja po folderima jer svoju omiljenu glazbu možeš slušati sad i odmah, bez planiranja. Glazbu možeš slušati i dok ti je zaslon zaključan (ako ti to nešto znači), kreirati vlastite playliste i birati stvari točno za pojedinu aktivnost (npr. Vježbanje vol2, Vikend, Čišćenje_stana, Ljeto/17).

43 milijuna?! Tko bi uopće zapamtio toliku količinu pjesama i tekstova. Nije ni čudo što neke pjesme cijeli život pjevamo pogrešno (sjetimo se samo nekih uspješnica: Like a virgin, touched for the thirty-first time; Sweet dreams are made of cheese; Oka tvoja dva Suzana, ne daju da teku…). Ali ti dani su gotovi, više se ne moraš praviti da znaš stihove pjesama jer na Deezeru ih možeš vidjeti u svakom trenutku na ekranu svog mobitela.

Ako ti se ne da birati glazbu i želiš da samo svira nešto, bilo što – Deezer zna tvoj ukus! Opcija Flow će ti preporučiti glazbu prema onome što voliš. A ako se nađeš u situaciji bez internetskog prometa (na primjer u avionu) – čak i tada možeš slušati Deezer.

A sad ti ne preostaje ništa drugo nego aktivirati Deezer!


Muziku podržava