Lovely Quinces na Akustici u Rockmarku

1776

Na našu malenu drvenu pozornicu glazbene knjižare Rockmark ponovno se vraća ljupka Dunja, poznatija kao Lovely Quinces, koja će biti gošća Akustike u utorak, 16. prosinca.

O njezinom dosadašnjem radu i postignutim uspjesima vjerujemo da već sve jako dobro znate. Nakon objave debitantskog singla “Wrong House”, mlađahna i talentirana Splićanka predstavila se nizom koncerata diljem Hrvatske i regije, kao i publici preko Atlantika – Dunja se može pohvaliti i kako je bila dio svjetski poznatog SXSW festivala u Austinu.Jedan od recentnih uspjeha svakako je i samostalni nastup u Velikom pogonu zagrebačke Tvornice kulture, gdje je pred 600-tinjak posjetitelja predstavile starije i novije materijale te još jednom dokazala zašto je jedna od naših najistaknutijih kantautorica.

U utorak, 16. prosinca, Dunja će nam ponovno nastupiti u sklopu programa Akustika. S njom smo se prvi put susreli u travnju 2013. godine, kada smo odmah nakon prvog slušanja pjesme “Wrong House” ulovili priliku i ugostili je u sklopu našeg akustičnog serijala. Nakon otprilike godine i pol, ponovno imamo priliku biti domaćini ljupkoj Dunji.

Muziku podržava

Kroz kratku akustičnu svirku, Lovely Quinces će nam predstaviti aktualne singlove “M” i “Secret Smile” te EP izdanje “No Room For Us“. Ovo će ujedno biti i posljednja svirka Akustike u 2014. godini. Nakon toga uzimamo kratku blagdansku pauzu te se na svoje dvije najdraže pozornice vraćamo 13. siječnja 2015.

Početak akusticiranja u Rockmarku uz Lovely Quinces je u 19 sati, a ulaz je slobodan!

@akustikasession:
Instagram | Facebook | Twitter

Akustika nosi Reebok Classic.

[Ovaj projekt sufinancirao je HDS ZAMP iz fonda sredstava koje služba ZAMP
prikupi na ime prava na naknadu za prazne medije, a koja se sukladno
odredbi Zakona o autorskom pravu i srodnim pravima dodjeljuju temeljem
Natječaja HDS-a za potporu projekata s područja popularne glazbe.]

Muziku podržava
Stisni