Live Nation Entertainment i Adria Entertainment postaju partneri

Muzika.hr
1689

Jedna od vodećih svjetskih tvrtki za organiziranje koncerata i ostale poslove vezane uz ‘live’ glazbu Live Nation Entertainment ulazi u partnerstvo s hrvatskom promoterskom tvrtkom Adria Entertainment.

Live Nation Entertainment sastavljena je od četiri vodeće tvrtke: Ticketmaster.com, Live Nation Concerts, Front Line Management Group i Live Nation Network. Ticketmaster.com svjetski je sistem za prodaju ulaznica, Live Nation Concerts godišnje producira preko 20.000 koncerata za više od 2.000 izvođača, dok je Front Line jedna od najvećih svjetskih agencija za zastupanje preko 250 izvođača.

S druge strane, Adria Entertainment u šest godina uspješnog poslovanja organizirala je više od 100 koncerata, prodala nekoliko stotina tisuća ulaznica dovevši u Hrvatsku velika glazbena imena poput U2, Depeche Mode, Beyonce, George Michaela, Bon Jovija, Metallicu, Rogera Watersa, Shakire i mnogih drugih.

Muziku podržava

“Naše partnerstvo s Adria Entertainment predstavlja odličnu priliku za izvršavanje strategije internacionalnog širenja poslovanja” izjavio je Michael Rapino, predsjednik i izvršni direktor Live Nation Entertainmenta te dodao “Hrvatska je sve popularnija lokacija za izvođače i sretni smo što smo ujedinili snage s uhodanim partnerom na ovom rastućem glazbenom tržištu”.

“Ovo je bez jedinstveno partnerstvo u Hrvatskoj unutar industrije kojom se bavimo. Ujedinjuje stručnost i utjecaj najveće tvrtke na području organizacije koncerata s lokalnim znanjem i iskustvom. Ovakvo partnerstvo će zasigurno omogućiti razvijanje novih ideja i prilika za koncerte u regiji” kazao je Vladimir Ivanković, direktor Adrie Entertainment.

Muziku podržava