Lampshade Media među najboljim mladim nezavisnim izdavačima u Europi

Muzika.hr
635

Europska Asocijacija nezavisnih glazbenih kompanija, Impala, proglasila je izdavačku kuću Lampshade Media iz Srbije, za jednu od najboljih mladih etiketa u Europi.

U čast proslave 15 godina od nastanka udruženja Impala, ova asocijacija pokrenula je više događanja širom Europe pod nazivom “Impala 15”, a jedan od njih je i izbor Fiveunderfifteen najperspektivnijih mladih izdavačkih kompanija među kojima se ovog mjeseca našla i Lampshade Media.

U ovomjesečnoj dodjeli priznanja, našli su se rame uz rame s Omnichord Records iz Portugala, Canada Editorial iz Španjolske, njemačkim Monkeytown Records i Armada Music iz Nizozemske.

Muziku podržava

Izbor je pokrenut kako bi se skrenula pažnja na mlade izdavačke kompanije i njihove umjetnike i naglasilo koliko su one značajne za europsku nezavisnu glazbenu scenu.

Lampshade Media u svega tri godine postojanja skupili su preko 200 izdanja i renomirane izvođače iz regije među kojima su S.A.R.S., Hladno pivo, Atheist Rap, Artan Lili, Marčelo, Ničim izazvan, SevdahBaby, Who See, Elemental, Lollobrigida…

Osim toga, i generalni zastupnik je europskih izdavačkih kuća [PIAS] i Beggars za Srbiju.

Muziku podržava