Koje će pjesme Collins izvesti u Zagrebu?!

1370

Iako je organizatorima poznata cijela set lista pjesama koje će Phil Collins izvesti na zagrebačkom koncertu u četvrtak 27. listopada, ipak da se ne pokvari cjelokupno iznenađenje fanovima, organizator je otkrio samo neke od pjesama koje ćete imati priliku čuti uživo. Collins će između ostalog izvesti:

True Colours“, “One More Night“, “Can’t Stop Loving You“, “I Wish It Would Rain“, “In The Air Tonight“, “Easy Lover“, “Another Day In Paradise“…

S Collinsom, na polukružnoj pozornici – veličine 22×17 metara, svirat će 10 vrhunskih glazbenika, te pet pratećih vokala. Na klavijaturama je dugogodišnji prijatelj Brad Cole, na gitarama su Daryl Stuermer i Ronnie Caryl, za bubnjevima je Chester Thompson, na udaraljkama Luis Conte, a bas će svirati Leland Sklar. Pet je pratećih vokala – Arnold Mcculler, Amy Keys, Lamond Vanhook, Lynne Fiddmont, Bill Cantos i Connie Jackson-Comegys. Brass sekciju čine Harry Kim, Gerald Albright, Dan Fornero i Arturo Velasco.

Cijena ulaznice za koncert Phila Collinsa mijenja se u petak 21. listopada! Znači da su ostala još samo dva dana, srijeda i četvrtak, kada će cijena ulaznice iznositi 300 kuna, a nakon toga cijena se povećava za 50 kuna.

Muziku podržava