Karlovačko RockOff predstavlja Rezerve

Muzika.hr
3728

Otkačena ekipa iz Makarske za sebe kažu da rade ‘romantičnu rock’n’roll glazbu za zločeste dečke i curice’.

Bend djeluje već dvije godine a okosnica njihovog prvog EP-a iz 2014. je punk-rock koji neodoljivo posjeća na najbolje dane Electric Sixa. I baš poput njih, Rezerve uglavnom pjevaju o ljubavi na sebi svojstven način.No, singl “Ne voli, ne voli” kojim su se prijavili na Karlovačko Rockoff najavljuje svojevrsnu prekretnicu u zvuku benda. Pjesma je smirenija, bez elemenata punka, s puno više old school rock’n’rolla, dok spot priča ljubavnu priču obične smrtnice i vampira. Uoči nastupa u Katranu, dečke smo priupitali par pitanja

Jedan RockOff je iza vas, slijedi novi pokušaj. Kako vam je bilo taj prvi put i jeste li što pametnog naučili?
Da, ovo će biti naš drugi nastup. Iz prvog smo naučili vrijednu lekciju, a tiče se stylinga. Na prošlogodišnjem RockOffu tijekom našeg nastupa na bini su prevladavale mat boje naše robe. Ove godine ćemo sa sjajnijim odjelima privući veću pažnju publike i žirija.

Muziku podržava

Nastali ste 2014, te ste do sada objavili jedan EP koji je dobro prihvaćen od publike, prava punk-rock eksplozija. Što možemo očekivati od vas u bližoj budućnosti, sprema li se možda kakav album?
Album je već napola snimljen i možemo reći da se od EP-a osjeti značajan stilski zaokret. Uskoro izlazi drugi singl sa budućeg albuma kojeg će krasiti i spot kojega tek moramo smisliti.

S kim biste od glazbenika partijali 24 sata dnevno i zašto?

Nažalost Rezerve ne preferiraju glazbenike kao društvo na njihovim partyima već modne dizajnere. Ako bi baš morali biti glazbenici onda bi se odlučili za nekog glazbenika sa dobrim stilom.

Da postanete predsjednici Hrvatske koja je prva stvar koju bi napravili?
Odlazili bi u vladinim avionima na koncerte.

Kako izgleda playlista članova Rezerve?
Rezerve uvijek zajedno slušaju glazbu. Trenutno su nam u playeru zapeli Tom Petty i Bruce Springsteen.

Koje 3 stvari biste uzeli sa sobom na pusti otok?

Ponijeli bi sadnicu kukuruza, ATA-carnet i sakoe.

Muziku podržava