Jazzanova novo ime na Vip INmusicu

2995

Novi potvrđeni izvođač na Radio 101 Stageu, Vip INmusic festivala (3. i 4. lipnja, Zagreb)., je Jazzanova – najpoznatija berlinska producentska i DJ grupa. Smatraju se jednim od najzaslužnijih promotora glazbenih stilova kao što su nu-jazz, chillout i jazz house, povezujući dub i brazilijanu, jazz i house, afričku muziku i downbeat s technom i minimal technom.

Svoj utjecaj Jazzanova je uspjela proširiti i remiksiranjem pjesama koje su potpisali bendovi pristigli iz različitih glazbenih svjetova – Calexico, Lenny Kravitz, Incognito, Masters At Work, 4 Hero, Trüby Trio, Ian Pooley samo su neki od njih.

Njihovi radovi mogu se pronaći na preko 450 kompilacija među kojima treba izdvojiti “Gilles Peterson Worldwide”, “Fabric 25 & 26”, “DJ Kicks”, a neke od pjesama im se nalaze na soundtrackovima poznatih TV serija poput “Six Feet Under”, “CSI Miami´ i “Nip/Tuck”.

Muziku podržava

Cijene festivalske ulaznice (dva dana):
29.2.-29.4. – 350 kn
30.4.-2.6. – 400 kn
* na dan festivala 450 kn
Vip korisnici festivalske ulaznice mogu se kupiti već od 300 kuna u Vip centrima.Ulaznice su u prodaji u svim Vip centrima, te na Eventim.hr.

Do sada potvrđeni izvođači:
Nick Cave & The Bad Seeds
Serj Tankian
Amadou & Mariam
Dreadzone
Seun Kuti & Egypt 80
XX Teens

Atheist Rap
Ed Kuepper & Jeffrey Wegener

Sve informacija o nadolazećem festivalu možete pronaći na stranici www.vipinmusicfestival.com

Muziku podržava