Imamo 5 prijedloga Ispod pulta – odaberi singl tjedna

4061

Ispod pulta iz tjedna u tjedan donosi pregled najboljih novih singlova i spotova. Sve singlove i spotove koji budu objavljeni tijekom 2018. možete preslušavati na našoj playlisti. Glasovanje za singl tjedna nalazi se ispod prijedloga, a otvoreno je do nedjelje u ponoć.

S najviše glasova čitatelja, prošlotjedni singl tjedna je pjesma “When Everything Goes Down” SUN U.

Ovotjedni prijedlozi za singl tjedna su:

1. Silente – Krvoloci

Pjesma “Krvoloci” drugi je singl s nadolazećeg albuma grupe Silente “Malo magle, malo mjesečine” koji bi trebao izaći na ljeto. Autori pjesme su Tibor Karamehmedović (glazba) i Sanin Karamehmedović (tekst), a spot je snimio Miran Brautović i njegova Palm Productions. Glavnu i jedinu ulogu u spotu ima pjevačica grupe Silente Doris Kosović.

2. S.A.R.S. – Ljubav Umire

Grupa S.A.R.S. objavila je spot za pjesmu “Ljubav umire” koju je bend simbolično lansirao baš na Dan zaljubljenih. “Spot prikazuje emotivni naboj između dvoje ljudi i njihove poljuljane emocije, predstavljene bojama.” izjavila je Anđela Vujić koja stoji iza kreativnog procesa. Bend će osim nadolazećih nastupa, uskoro objaviti još jedan singl te box set s pet najpopularnijih albuma.

3. Kiper – Probijam zid

U spotu za pjesmu “Probijam zid” vokal zagrebačkog punk benda Kiper konačno je uhićen, a za ostalim članovima još se traga. “Nakon kraćeg ispitivanja u nadležnoj ustanovi za svjedočenje vjere i političke podobnosti pokajao je sve svoje grijehe i odlučio u dobroj vjeri promjeniti život i probiti zid” stoji u priopćenju.

4. Prohibited feat. Nika Turković – Show You Love

Hrvatski elektronski dvojac Prohibited koji čine Lovro Kolar i Vedran Vujec predstavlja novi singl “Show You Love” u suradnji sa sve poznatijim imenom na domaćoj sceni – Nikom Turković. Pjesma je karakterističnog i pamtljivog refrena s naglašenim dropom, no nastoji zadržati umjetničku esenciju te glazbom ilustrirati tekst.

5. THE SIIDS – Giving Myself To You

Nakon singlova ”Meaningless/Weightless” i ”Lovers”, THE SIIDS predstavljaju novi singl ”Giving Myself To You”. Singl je dio konceptualne priče, a uskoro će dobiti i svoj prateći video. Videospot će biti predstavljen početkom svibnja na premijernom predstavljanju benda zagrebačkoj publici na ekskluzivnoj promociji u Zagrebu, čija je lokacija još uvijek tajna.


Nešto smo propustili? Pošalji nam svoj prijedlog na ispodpulta@muzika.hr

110 Shares