I Balašević na 4. Weekend Media Festivalu

Muzika.hr - Glasno i jasno!
1989

4. Weekend Media Festivala održat će se od 22. do 25. rujna u starim tvorničkim pogonima TDR-a u Rovinju. U tri dana programa sudjelovat će 10 predavača, a uz 14 panela i 8 partya bit će prikazana i 3 filma.

Među brojnim predavačima u Rovinj stiže i jedan od najutjecajnijih britanskih novinara James Robinson koji će posjetitelje upoznati sa svojim viđenjem medijske afere s nedavno ukinutim tabloidom News of the World Ruperta Murdocha.

Na Weekend dolaze i dva dobitnika Emmya, CBS-ovac Pete Radovich i Zarko ‘Zak’ Ivkovic koji će održati predavanje na temu “Amerika vs. regija”. U Rovinj stiže i James Whatley, direktor marketinga kompanije 1000heads i pasionirani bloger koji će govoriti o teoriji i praksi ‘word of mouth’ marketingu, uz prikaz najnovijih svjetskih primjera.

Muziku podržava

75 panelista raspravljat će o fragmentaciji TV tržišta, fenomenu Dnevnika, businessu u sportu, naplati sadržaja na internetu, komunikacijama u stigmatiziranim industrijama i mobilnom plaćanju. Sudionici iz Hrvatske i regije pričat će i o tome što je zapravo regija te kako poslovati na bliskim, a različitim tržištima. O tome kako je hrana postala ‘najisplativiji’ sadržaj za medije te jesmo li je se zasitili ili smo i dalje gladni, raspravljat će neki od glavnih aktera ovog trenda.

Glazbeni program ovogodišnjeg Weekend Media Festivala otvara se prezentacijom i nastupom Đorđa Balaševića. Novosadski glazbenik rovinjskoj publici u četvrtak, 22. rujna predstavlja svoj projekt “Kao rani mraz, moj prijatelju…“.

U party dijelu Weekenda nastupaju i TBF, Jinxi i Zemlja Gruva!, dok Kiril Džajkovski s bendom priprema veliki makedonski party. U Rovinju će biti prikazani filmovi Igora Stoimenova “Novo vreme” i “Orkestar” Saše Lošića.

Više informacija potražite na Weekendmediafestival.com.

Muziku podržava
Stisni