Huljići vladaju hrvatskim mobitelima

Muzika.hr
9108

Nakon istraživanja o najslušanijim pjesmama, HDS ZAMP – sastavilo je ljestvicu najčešće preuzetih pozivnih melodija za mobilne telefone u 2011. godini.

Prvo mjesto u kategoriji pozivnih melodija zauzela je “Bižuterija” para Huljić, a slijede je “Ajme meni nije mi dobro” Ive Petrića i Marina Mrve iz Sexymotherfuckersa te “Nevidljivo blago” Ante Pecotića u izvedbi Kim Verson.

Pjesma grupe Magazin “Kemija” koju također potpisuju Tonči i Vjekoslava Huljić na četvrtom je mjestu. Naslovna pjesma emisije Hrvatska traži zvijezdu “Vjerujem u snove” Denisa Dumančića i Faruka Buljubašića (Faye) u izvedbi HTZ Banda popela se na peto mjesto, dok je “Zora bila” Pere Kozomare i Sanje Tafre zauzela šesto mjesto.

Muziku podržava

Ruža vjetrova” Ante Pecotića koju izvodi Bojan Jambrošić, a koja je ujedno i naslovna melodija istoimene televizijske serije, nalazi se na sedmom mjestu. “Anarkišta” – ponovno skladba para Huljić – osigurao je grupi Madre Badessa osmo mjesto na ovoj ljestvici. Deveto mjesto drži Ante Pecotić i izvođač Gorana Kos s pjesmom “Što me noćas odaješ“.

Klapa Sv. Florijana i skladba Ernesta Pelaića i Nikše Krpetića “Kako ću joj reć’ da varin” zauzela je deseto mjesto.

Među onima koje se najviše skidalo su i autori sa ZAMP-ove ljestvice top deset autora čiji su se repertoari najviše koristili, a u koje abecednim redom ulaze Ante Pecotić, Arsen Dedić, Boris Đurđević, Husein Hasanefendić – Hus, Jasenko Houra, Miro Buljan, Nenad Ninčević, Neno Belan, Tonči Huljić te Zlatan Stipišić – Gibonni.

Muziku podržava