Hladno pivo predstavilo svoju “Knjigu žalbe”

domination
2070

U petak navečer na domaćem terenu, u zagrebačkim Gajnicama, Hladno pivo pozvalo je svoje prijatelje i suradnike na malo intimno druženje povodom izlaska novog albuma. Nakon iznenađujuće uspješnog potpisivanja limitiranih CD-a, u prvim minutama dana izlaska istog, došlo je vrijeme i za krakte razgovore i prvu live svirku kojom je Pivo svima ‘pojasnilo’ što se to skriva u “Knjizi žalbe”.

Uz besplatnu Žuju predstavnike medija, najvjernije fanove s njihovog foruma i prijatelje dočekali su mali poklončići, zatim je upriličena i ležerna press konferencija na kojoj su predstavili “Knjigu žalbe” i najavili skorašnju turneju, i naravno zahvalili se svima na podršci.

A točno u 20:30 Pivo se primilo onoga što im najbolje ide – svojih glazbala – i odsvirali su većinu pjesama s novog albuma uz prisjećanje ‘lijepe prošlosti’ s pjesmama “Princeza“, “Rigoletto” i “Samo za taj osjećaj“.

Hladno pivo opet je snažno stupilo u žižu hrvatskih glazbenih zbivanja i tu će se zadržati još dugo, a na nama je samo da i dalje uživamo u njihovoj spontanosti i dobroj muzici.

foto: Zoran Stajčić (T Portal)

Muziku podržava
Stisni