Hasta la Vuega starta u Zagrebu i Dubrovniku

726

Agencija Bitchblack najavljuje prvi u nizu projekt međukulturalne suradnje na Hrvatskoj sceni nazvan Hasta la Vuega Promotional Tour Vol.1. Projekt je osnovan i bazira se naobjedinjenu različitih pristupa elektronskoj glazbi iz različitih zemalja.

Prvo izdanje Hasta la Vuega predstavit će španjolskog predstavnika, Gabriel Va Moreno poznatijeg kao Gabi Newman, koji je svoj inat učio na ulicama Barcelone, studirajući ljude i njihovu reakciju na zvukove bubnjeva te kasnije noseći dojmove u studio što je rezultiralo zanimljivom produkcijom.

Drugi gost Hasta la Vuege je Eve Carrey – izdajući za najpoznatije svjetske kuće te gostovanja diljem svijeta, cura koja studirajući psihologiju usput dobiva posao u studiju u Birminghamu, zaljubljuje se u muziku i paralelno vuče crtu tražeći spoj psihologije i muzike. Danas predaje psihologiju na poznatom fakultetu u Londonu te ujedno svira po najpoznatijim klubovima diljem svijeta.

Muziku podržava

Projekt Hasta la Vuega Vol.1 je spojen u vikend s dva poznata hrvatska kluba – 3.11. Boogaloo Club u Zagrebu, te 4.11. Lazareti u Dubrovniku.

Dva poznata DJ-a, dva poznata kluba, dva poznata grada, jedan dojam!

Muziku podržava