Frontman Judas Priesta bi želio snimiti black metal album

1822

Rob Halford, legendarni frontman Judas Priesta, rekao je nedavno za britanski Metal Hammer kako mu je želja da snimi black metal album. Volio bi kaže, jednog dana to napraviti, ali sve će zavisiti od toga koliko će imati vremena.

Lider Emperora Ihsahn dugogodišnji je prijatelj s Robom, i kako on kaže, već su razgovarali o mogućoj suradnji, a i neki članovi Dimmu Borgira su ga nagovarali da pokuša napraviti tako nešto.

Kada će i hoće li Rob snimati black metal album, teško je reći, no znajući za njegov entuzijazam i ustrajnost, tako nešto ne bi trebalo iznenaditi.

Muziku podržava

Jedino što je teško vjerovati da će se to dogoditi uskoro, jer Judas Priest očekuje izdavanje novog albuma “Nostradamus“, a nakon toga i velika europska turneja, na kojoj će, uz ostalo, nastupiti na nekoliko velikih festivala, a 2. srpnja dolaze i kod nas, u zagrebački Dom sportova.

Iako će na toj turneji promovirati novi album, obožavatelji starijih pjesama Judas Priesta ne trebaju brinuti, jer je najavljeno kako će na repertoaru biti i klasici benda.

Muziku podržava