Sutra, 15. veljače, u kinu Kaptol Boutique kreće premijerno prikazivanje biografskog dokumentarca “Eric Clapton: život u 12 taktova“, o jednom od najutjecajnijih i najvažnijih blues i rock gitarista u povijesti, tekstopiscu i pjevaču impresivne karijere, koja i danas traje te autora niza hitova među kojima su najpoznatiji “Wonderful Tonight”, “Cocaine”, “Layla”, “I Shot The Sheriff”, “Lay Down Sally” i “Tears In Heaven”.

Film će uroniti i u mračnije kutke Claptonovog života, uključujući ovisnosti o alkoholu i narkoticima, kao i tragičnu smrt njegova četverogodišnjeg sina Conora 1991. godine. Ta ga je tragedija inspirirala da napiše “Tears In Heaven”, jedan od najvećih hitova u njegovoj karijeri.

Nakon filma koji započinje u 19:30, oko 21:30 u WOW bar kina u planu je akustični koncert Krešimira Juričića i Tea Ančića, čija je većina set liste posvećena upravo Ericu Claptonu. Ulaz u WOW bar je slobodan.

Dvije ulaznice za sutrašnju premijeru čekaju na tebe, a možeš ih osvojiti tako da popratiš upute na našem Instagram profilu.

Muziku podržava