Objava se ažurira.

20.11.

Eventim se oglasio kupcima karata putem maila. Poručuju kako su poduzeli sve kako bi prebacili koncert na novi datum. Međutim, tvrde kako do toga neće doći. Nadodaju kako poduzimaju sve pravne mjere kako bi omogućili kupcima povrat novaca.

Muziku podržava

Prenosimo odgovor Eventima.

“S obzirom da je Eventim kao posrednik prodavao ulaznice u ime i za račun organizatora te da je prema nalogu organizatora ispunio financijske obveze u vezi s prodajnim ulaznicama, odnosno da je sredstva primljena prodajom tih ulaznica prenio organizatoru, odnosno trećim osobama po nalogu organizatora, organizator je dužan osigurati financijska sredstva za povrat tih ulaznica kupcima.

Svjesni smo kako ova situacija utječe na kupce. Zato smo poduzeli sve u našoj nadležnosti da se u suradnji s agencijom CAA, koja predstavlja Enriquea Iglesiasa, angažira novi organizator i da se koncert prebaci na novi datum. Međutim, agencija nije pokazala interes za takav prijedlog, kao ni za povrat novaca koje je Eventim uplatio direktno produkcijskoj kući Enrique Iglesiasa po nalog organizatora ART BG-MENAGEMENT.

Uvjeravamo vas da nam nije svejedno i da Eventim poduzima i nastavit će poduzimati sve pravne mjere, kako bismo kupcima otkazanog koncerta omogućili povrat novca. Nažalost do potpunog pravnog i institucionalnog razrješenja nastale situacije ne možemo izvršiti povrat novaca kupcima ulaznica za ovaj otkazani koncert. Sve informacije ćemo pravodobno objaviti na našoj web stranici i društvenim mrežama te direktno emailom kupcima koji su kupovali ulaznice preko našeg web shopa.”

Enrique Iglesias
foto: screenshot (Eventim mail)

“Što je s nama što smo još nadoplatili za sigurnu kupnju u slučaju otkaza koncerta? U istoj smo situaciji kao i ovi što nisu nadoplatili za to”, zapitala se jedna razočarana obožavateljica Enriquea.

“Za aktivaciju povrata novaca ulaznica koje su kupljene sa uslugom “Bezbrige” moramo pričekati na pokretanje postupka stečaja ili likvidacije tvrtke organizatora što je prema definiranim uvjetima korištenja usluge “Bezbrige”, poručuju iz Eventima.

17.11.

Najavljeni koncert za 1.12. u Areni Zagreb kojeg bi trebao održati Enrique Iglesias je otkazan. Osim koncerta u Zagrebu, otkazani su i koncerti u Minsku i Rigi. Do otkazivanja je došlo zbog organizacijskih problema. Naime, došlo je do nepoštivanja ugovora između promotora ART BG – MANAGEMENT EOOD i agencije Creative Artists Agency, LLC. Zbog nepoštivanja ugovora, Enriqueova ekipa morala je otkazati koncerte jer ArtBG nije ispunio ugovorne obveze, koje bi omogućile da koncert bude na razini kakvoj treba biti. Njegov tim poručuje da će se potruditi naći nove datume.

Enrique Iglesias
foto: screenshot (https://www.bilesuserviss.lv/)

Kralj latino popa trebao je doći u naš glavni grad u sklopu turneje “All the hits Live”. Posljednji je koncert u Zagrebu održao 2015., kada je u sklopu turneje ““SEX and LOVE” napunio zagrebačku Arenu do posljednjeg mjesta. Podsjetimo, na albumu “SEX and LOVE” nalazi se Iglesiasov hit iz ovog desetljeća “Bailando”.

Muziku podržava