Elephant and the Moon po prvi put u Tunelu!

1130

Novi utorak na pozornicu kluba Tunel ponovno dovodi Akustiku, a 19. studenog u sklopu ovog akustičnog serijala pred riječkom publikom po prvi put će se predstaviti Elephant and The Moon.

Ovaj zagrebački kantautor, imenom, prezimenom i bradom – Petar Vranić, glazbeno iskustvo polako je počeo prikupljati u raznim bendovima, da bi se krajem 2011. godine odvažio samostalno stati pred svjetla pozornice. Tada je publici predstavio, kako sam kaže, “Svoje tugaljive rock and roll pjesme na granici između americane i mamurnog kajanja, Balkan via Nashville”.Prema njegovim riječima, pjesme Elephant and the Moona žive u zadimljenim podrumskim barovima, gdje stari klavijaturist hrapavim glasom pjeva jazz posljednjim gostima koji još nisu utopili sve svoje brige. Sjede u borama muškarca koji sjedi u dineru kraj autoceste usred ničega i razmišlja gdje još može pobjeći od sebe. Tuguju zajedno sa ženom koja ne može zaspati jer ju bude isprekidani otkucaji slomljenog srca. Ljenčare u nervoznim drhtajima klinca koji sjedi na haubi tatinog starog auta s rukom naoko nehajno ovijenom oko djevojčinih ramena, dok se natječu tko će od njih prvi vidjeti zvijezdu padalicu u toploj ljetnoj noći.

Nakon “The night is catching up with me“, publici je nedavno predstavio drugi singl – “The Good Life“, koji će se naći na nadolazećem EP izdanju, a s njim dolazi i DIY LP pjesama nastalih ovog ljeta na turnejama.

Muziku podržava

U sklopu serijala Akustika do sada je nastupio već tri puta – po prvi put krajem prošle sezone u knjižari Rockmark, a zatim nam se u ljetnim mjesecima pridružio na gostovanju na Ljetnoj pozornici Opatije te na ljetovanju na Terraneo festivalu.

Početak svirke je u 21 sat, a ulaz je slobodan.

Vidimo se!

Akustika na mrežama:
Instagram | Facebook | Twitter


[Ovaj
projekt sufinancirao je HDS ZAMP iz fonda sredstava koje služba ZAMP
prikupi na ime prava na naknadu za prazne medije, a koja se sukladno
odredbi Zakona o autorskom pravu i srodnim pravima dodjeljuju temeljem
Natječaja HDS-a za potporu projekata s područja popularne glazbe.]

Muziku podržava
Stisni