Dva singla prije novog albuma Paul Wellera

1244

Tri godine od posljednjeg autorskog albuma “Illumination” i nešto više od godinu nakon kolekcije obrada “Studio 150”, Paul Weller se vraća na scenu sa potpuno novim materijalom na albumu “As Is Now“. Prvi singl – “From The Flordboards Up” već možete čuti u eteru radio stanica, a krajem rujna albumu će prethodit još jedan singl – “Come On Let’s Go”. “As Is Now” u prodaji će se pojaviti 10. listopada.

O novom albumu Weller kaže: “Kada sam snimao “Studio 150″, napravio sam to između ostalog i u želji da napravim pauzu od pisanja pjesama. To je izgleda bila dobra odluka, jer nakon toga pjesme su samo odjednom počele šibati iz mene. Nisam puno brinuo o tome kako će koja zvučati, ostale su onakve kakve su zapisane.”

Za ime albuma inspirirala ga je izložba britanskih umjetnika iz šezdesetih koju je posjetio u Rimu sa svojom djevojkom: “Djelo Eduarda Palozzija iz 1965. nazvano ‘As Is When’ zapelo mi je za oko. Malo sam se samo poigrao riječima. Za mene naslov albuma simbolizira živjeti za trenutak u kojem se nalaziš i uživati u svemu što se nalazi pred tobom.”

Muziku podržava