Demo izvođači napokon dobili svoje jedinstveno mjesto na Netu

1663

Na Internetu će se vrlo skoro pojaviti portal namijenjen isključivo demo glazbenicima – www.earbugs.com. Portal će nezavisnim demo bandovima i glazbenicima, te glazbenim entuzijastima nuditi brojne mogućnosti da svoju glazbu i sebe predstave široj publici. Cijeli servis za bendove i glazbenike potpuno je besplatan, a osim mogućnosti da na svoje stranice uploadaju svoje pjesme, isti imaju i mogućnost postaviti listu svojih koncertnih termina, predstaviti se putem svoje biografije, glazbenih uzora, kratkih vijesti i još mnogih drugih elemenata koje portal nudi.

Osim toga, svaki bend i glazbenik imat će na raspolaganju detaljnu statistiku posjeta svojim stranicama kao i mogućnost direktne komunikacije sa posjetiteljima, te putem vrlo intuitivne i jednostavne administracije može pristupiti svojim stranicama u bilo kojem trenutku, bez obzira gdje se nalazi – bitno je samo da je na Internetu.

Svi koraci za uspješno prijavljivanje i upload glazbe na Internet su detaljno opisani i vrlo jednostavni te ne zahtijevaju nikakvo predznanje. Na samom portalu postoje i dodatne rubrike sa detaljnijim objašnjenjima vezanim za samo snimanje, produkciju i konverziju glazbe u mp3 format. Također postoji i mogućnost downloada nekih od ‘neophodnih’ programa.

Muziku podržava

Glavni element portala su TOP liste demo izvođača koje sadrže sve uploadane pjesme, a jedini kriteriji za formiranje poretka su broj glasova i broj preslušavanja. Svaki demo bend/glazbenik ima jednaku šansu biti prvi na najvažnijoj od svih Earbugs TOP lista – DEMO TOP 9!

Za ‘obične’ posjetitelje Earbugs također nudi mnogo različitih sadržaja. Posjetitelji mogu glasati za sve pjesme na portalu isto kao i za bendove ili glazbenike, pročitati recenzije pojedinih bendova i glazbenika, i intervjue s njima, ‘postati’ na glazbenom forumu, pogledati koncertne termine demo izvođača, kupovati ili prodavati stvari putem glazbenog oglasnika, chatati i zabaviti se uz još mnogo drugih sadržaja vezanih za svijet glazbe.

www.earbugs.com je trenutno u testnoj fazi i pristup je omogućen samo registriranim korisnicima, međutim na stranicama je ponuđena mogućnost prijave nakon čega dobivate mogućnost da i vi budete jedan od odabranih bendova/glazbenika te prvih članova Earbugs portala.

Zato kliknite na “Sviraš? Imaš bend?”, bez obzira želite li testirati Earbugs kao bend/glazbenik ili običan posjetilac i otkrijte kako glazba izgleda u zoni Earbugsa.

Muziku podržava