Deftones napokon završavaju album

domination
1278

Dugih tri godine trebalo je dečkima iz Sacramenta da slože glave i nakon turbulentnih razdoblja uđu u studio i završe novih desetak pjesama. U određenim trenucima govorkalo se čak i o raspadu grupe, ali sami kažu da su ti ‘loši’ dani iza njih i da se jako sretni što će se ubrzo opet zaputiti na cestu i svirati koncerte po cijelom svijetu.

Snimanje novog albuma je gotovo, a sudeći prema izjavama benda i izdavačke kuće, kao vrijeme izlaska spominje se kasno proljeće ili početak ljeta.

Bubnjar Abe Cunningham kaže: “Duge tri sušne godine samo su dobar pokazatelj kako je bend daleko dogurao u svojoj borbi protiv unutarnje netrepeljivosti. Ne želim se sada vraćati na to razdoblje, jer se to može dogoditi svakome. Jednostavno, falilo nam je komunikacije i da je to snimala neka reality TV kuća dobili bi jednu od najboljih epizoda s rastancima, suzama i ostalim sranjem.”

Muziku podržava

O imenu albuma se za sada čulo samo preko internetskih glasina o naslovu “Saturday Night Wrist“, pa ćemo se za to još malo strpiti, ali se zna da će jedna od novih pjesama biti publici predstavljena već na trenutnoj američkoj “Taste Of Chaos” turneji.

Radi se o pjesmi “Beware Of The Water“, a o samom albumu i skorim koncertima Abe još dodaje: “Kada pogledate naš zadnji album moglo bi se reći da su to najmračniji trenuci naše karijere. Može se reći da su to zbilja i bili, jer je album ostao pomalo nekompletan. Dobar je, ali nešto je falilo. Novi album ipak će biti od početka do kraja odličan i na njemu se nalaze svi ekstremi koje volimo. Bit će dosta ‘težak’. Ipak, pokraj svega, turneja je ono što je pokazalo da nas nije bilo dugo i da nam je upravo to falilo. Sad je sve super!”

Muziku podržava