Crossover DeLyricuma akustično u Rockmarku

932

Kada spojite klasičnu rock postavu benda, dodate jednog hiphopera i brass sekciju dobijete – DeLyricum.

Upravo će ova sedmeročlana crossover skupina nastupiti u utorak, 15. studenog, u zagrebačkoj knjižari Rockmark, u sklopu programa Akustika. Publika će tako imati priliku posluhnuti ih u akustičnoj formi, i to u punom sastavu. (Da, na malenu drvenu pozornicu i oko nje ćemo ih smjestiti sve).DeLyricum djeluje od 2003. godine, a album prvijenac – “Autsajder“, objavljuju pet godina kasnije, točnije 2008. U svojim tekstovima bez zadrške progovaraju o svemu, pa tako, kako sami kažu, “ruše sve granice pristojne udaljenosti od problema”. U njihovoj glazbi prepoznat ćete razne žanrove, od reggaea, punka pa sve do hip-hopa, rocka i metala. Jednostavno – pravi crossover bend.

Tijekom ove godine snimili su četiri nove pjesme, od kojih su dvije ugledale svjetlo dana – “Love puni džepovi” te navijačka “Ajmo plavi“, snimljenu sa Sektorom B, navijačkom skupinom KHL Medveščaka.

Muziku podržava

U Rockmarku će se predstaviti u akustičnoj formi i posjetitelji će zasigurno imati priliku čuti i ponešto novog materijala. Tko zna, možda vas namame na plesanje i skakutanje po glazbenoj knjižari.

Početak svirke je u 19 sati, a ulaz je besplatan.

DeLyricum – web // Facebook // YouTube

Akustika @ Rockmark – Facebook // Twitter // akustika@rockmark.hr

(Ovaj projekt sufinancirao je HDS ZAMP iz fonda sredstava koje služba ZAMP prikupi na ime prava na naknadu za prazne medije, a koja se sukladno odredbi Zakona o autorskom pravu i srodnim pravima dodjeljuju temeljem Natječaja HDS-a za potporu projekata s područja popularne glazbe)

Muziku podržava