Cornell dao na downloadu novu stvar

domination
871

Iako se većina nadala da će Soundgarden, barem u dogledno vrijeme, ostati jedina i glavna preokupacija za legendarni četverac – Cornell, Thayil, Cameron i Shepherd – najistaknutiji član, vokal i gitarist Chris Cornell i dalje njeguje svoju solo karijeru.

Njegova tri solo albuma polako dobivaju nešto što bi ih moglo i naslijediti. Na svoju službenu internet stranicu omogućio je download nove pjesme “The Keeper“.

Ipak, čini se da Cornell ipak nije stigao složiti materijala dovoljno za cijeli album, pa će “The Keeper” biti dijelom soundtracka za film “Machine Gun Preacher“. Budući da će svatko klikom na link njegove stranice vidjeti kako se nudi iTunes download, treba naglasiti kako prihodi od prodaje te pjesme idu u humanitarnu udrugu Sam Childer’s Angels of East Africa.

‘Ajmo malo i o samom filmu. “Machine Gun Preacher” je istinita priča o bivšem dileru koji je pronašao vjeru putujući istočnom Afrikom. Šokrian ludnicom koja vlada u Sudanu, glavni glumac Sam Childers (inače, glumi ga macan Gerard Butler) postaje “križar” za ugroženu djecu.

Muziku podržava