Cib-art – vinkovački festival mladih

1688

Nakon što je DORF-om najavljeno vinkovačko proljeće i najstariji gradu u Europi zasjao starim sjajem, novi festivali na pomolu, dakako uvijek protkani glazbom kao lajtmotivom, iznose umjetnost na svjetlost dana, ovoga se puta radi o festivalu Cib-art, mladih Vinkovčana iz kluba Vox.

Festival mladih ove godine po prvi put od 22. do 29. lipnja organizira umjetnički festival s nazivnikom vizualne, odnosno likovne umjetnosti i njenih grana, na kojem će mlada kreativna snaga (Vinkovaca) izložiti svoj opus. Uz priliku za izlaganje, festival će organizirati brojne radionice pod vodstvom stručnjaka.

Kiparska, fotografska, arheološka i slikarska radionica kroz tjedan dana pokušat će na festivalu kroz bogat program na vinkovačkom izletištu Sopot animirati sve kreativce, ali i one koji se takvima ne smatraju. Bitno je spomenuti kako zainteresirani mogu kampirati na samom mjestu događaja.

Muziku podržava

Prijave za izlaganje radova primaju se do 1. svibnja, a za radionice do 31. svibnja.

Posljednja dva dana na festivalu će nastupiti i glazbeni gosti Belfast Food, Karambol, Septica, Ruiz, No More Idols, te njihova glasna pratnja u obliku desetak demo-bendova.

Sve dodatne informacije potražite na www.cib-art.com.

Muziku podržava